Kategori Arkiver: Nytår

Nytårs aften menu 2014 – hvad skal menuen stå på?

Her skal menuen være simpel, da vi skal fejre nytår ude i år – så det bliver ikke i år den kommer til at stå på 7 retter igen. Til gengæld står den på en rigtig hyggelig aften i gode venners selskab.   Jeg har samlet lidt inspiration der måske kan bruges, nogle af delene […]

Krondyrmørbrad med rødvinsglace

Krondyrmørbrad med selleripuré

Når det skal være ekstra lækkert er vildtkød vejen frem, og med en krondyrmørbrad bliver det ekstra ekstra lækkert. Kun gjort bedre med en smagsfuld glace.   [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]   Den anden hovedret […]

Stegt hellefisk med hummersauce

Stegt hellefisk med jonfruhummersauce

Den første af hovedretterne var stegt hellefisk med jomfruhummersauce. Hellefisk er en lækker hvid fisk, med mere fedme end den klassiske “nytårstorsk”.   Vi bestemte os for at gå uden om torsk til nytårsmiddagen – dette gjorde vi hovedsageligt af den årsag at torsk bliver overfisket der mindsker bestandene og er skrækkelig dyrt, især her […]

ÆrteConsommé med jomfruhummer haler

Ærteconsommé

Ærteconsommé med jomfruhummer haler   [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Så var det igen blevet nytårsaften – derfor skulle der igen laves en del forskellige retter – 7 for at være mere præcis. Ærteconsommé var forret […]